Ask logg inn

ASK undervisning. – ASK Privatist

Ønsker du å snakke med en studierådgiver? Ring 48 38 60 30. Kontakt: Søndre Tollbodgate 7, 9008 Tromsø E-post: info@askundervisning.no · Logg inn …

Vgs-elev – ASK Privatist

Fagene er delt inn i ferdige spillelister med undervisningsvideoer. Lærer velger videoer og deler disse med hele klassen eller enkeltelever.

ASK Studio

Undervisningsstøtte for lærer

Når elevene klikker på lenken og logger seg inn med sin FEIDE-bruker blir de lagt til klassen/gruppen og får tilgang til faget ditt. NB! Dette må gjøres for …

Et verktøy for lærere for tilpasset undervisning. 3000 videoer med quiz dekker kompetansemålene i 22 fag. Løsningen brukes av lærere i videregående skole.

BRUKERGUIDE – ASK Studio

Microsoft Word – Brukerguide Studio 2020.docx

1. feb. 2023 — ASK eLearning utvikler og tilbyr e-læring til en rekke bransjer både i Norge og internasjonalt. Kompetanse uten grenser.

Hjem – ASK Elearning – NO

Hva er nye Feide? Arrangementer · Aktuelt · Personvern · Innsynstjenesten · Logg inn utviklerportalen. Du er her.

ASK eLearning utvikler og tilbyr e-læring til en rekke bransjer både i Norge og internasjonalt. Kompetanse uten grenser.

ASK | Feide

7. des. 2021 — God ASK. Rettleiingsmateriell med filmar, instruksjonar, forklaringar, … Logg inn her … Desse tema er igjen delt inn i undertema.

God ASK | statped.no

ASK STUDIO tilbyr login også via Feide. Det betyr at om din skole allerede bruker Feide, logger du og dine elever dere inn i ASK med samme bruker-id som…

Rettleiingsmateriell med filmar, instruksjonar, forklaringar, spørsmål og arbeidsoppgåver som gjer at du som er vaksen, kan bli ein god kommunikasjonspartnar for barn frå to til seks år som treng alternativ og supplerande kommunikasjon (ASK).

ASK STUDIO tilbyr login også via Feide. Det betyr … – Facebook

Ask er en av våre mestselgende innerdører med dype utforminger som går lett inn i ethvert hjem. Ask fåes i både formpresset og kompakt versjon.

Innerdør Ask – Kompakt – Harmonie

Harmonie Innerdører|Ask Tett Kompakt|harmonie.no

Ask er en av våre mestselgende innerdører med dype utforminger som går lett inn i ethvert hjem. Ask fåes i både formpresset og kompakt versjon.

Keywords: ask logg inn