Bislett vg

Knivangrepet på Bislett – VG

Knivangrepet på Bislett

9. nov. 2021 — En mann som ble skutt av politiet på Bislett tirsdag, døde av skadene. En politimann ble også skadet i forbindelse med hendelsen, …

Dette vet vi om hendelsen på Bislett

Bislett Games – VG

9. nov. 2021 — Fire kvinner og en mann som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, …

Les nyheter, artikler og se videoer om Bislett Games på VG

Venner av mannen som ble skutt på Bislett: – Uvirkelig – VG

Dette blir bedre og bedre. Nå er det snart ikke “Impossible Games”, men Bislett Games, sier Bislett-general Steinar Hoen til VG.

Venner av mannen som ble skutt og drept av politiet tirsdag, beskriver ham som en omsorgsfull person som var åpen om at han slet med rus. De er i sjokk, og mener det hele burde vært forhindret.

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: – Var i ferd med … – VG

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: – Var i ferd med å angripe personer – VG

Politiet mener de avverget et farlig angrep da de først kjørte på og deretter skjøt en mann på Bislett tirsdag morgen. Ifølge politiet tyder det ikke på terror.

Henlegger sak etter Bislett-skyting: – Handlet i nødverge

Henlegger sak etter Bislett-skyting: – Handlet i nødverge – VG

Spesialenheten henlegger saken hvor en person ble skutt og drept av politiet på Bislett i fjor.

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: – Går nesten amok …

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: – Går nesten amok mot politimannen – VG

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG.

Boligsalg på Bislett – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Boligsalg på Bislett på VG

Skuddene på Bislett – VG Podkast

En mann som ble skutt av politiet på Bislett tirsdag, døde av skadene. En politimann ble også skadet i forbindelse med hendelsen, men skal ikke være kritisk skadet. Hva var det som skjedde? Denne ekstraepisoden av Krimpodden ble laget av Håvard Kristoffersen Hansen, sammen med krimekspert Øystein Milli og journalistene Isak Egge Brønseth og Håkon Fostervold Høydal. Produsent for Krimpodden er Vilde Worren. Morten S. Hopperstad, Vilde Elgaaen, Yasmin Sfrintzeris, Ola Haram, Stig Øystein Schmidt og Hanna Krister Hjardar bidro til journalistikken i episoden. Musikken er laget av Ronny Furevik.

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over … – VG

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute – VG

Fire kvinner og en mann som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkerte over at han var ute på frifot.

Større muligheter for Bislett – VG Nå: Sportsdøgnet – VG Direkte

Større muligheter for Bislett – VG Nå: Sportsdøgnet

–Dette blir bedre og bedre. Nå er det snart ikke “Impossible Games”, men Bislett Games, sier Bislett-general Steinar Hoen til VG.

Keywords: bislett vg