Dang trinh nrk

Ukas P2-fjes: Dang Trinh – Arkiv – NRK

Ukas P2-fjes: Dang Trinh – Arkiv

29. sep. 2008 — Dang Trinh er bergenser med vietnamesisk familie. Han har studert fotografi ved Kunsthøgskolen i Bergen og tatt pedagogikk og medievitenskap.

Dang Trinh liker å fortelle historier med egne fotografier eller på radio. Den nye programlederen i Radio Migrapolis er opptatt av dobbeltheten i tilværelsen.

Dang Trinh (@dangtrinh) / Twitter

Nysgjerrig NRK-mann som liker å gå på kino alene. Ellers: En bokorm som ikke klarer å si nei til frityrstekt mat. Oslo Joined February 2009.

Dang Trinh i NRK Super: – Jeg syns det er ekstra viktig at barn …

Dang Trinh i NRK Super: – Jeg syns det er ekstra viktig at barn skal vite at homofili er greit

24. jun. 2016 — Sterkere sammen. Dang Trinh og Namra Saleem, eller Dangra, som kompisduoen kaller seg, har vært venner siden de møttes i NRK for åtte år siden.

– Jeg innså at jeg har vært en gratispassasjer. Det er så mange som har kjempet for oss homofile, mens jeg aldri har bidratt, sier Dang Trinh. Nå er det på tide!

NRK Stor-Oslo – Reporter Dang Trinh er nå på vei for å være …

Reporter Dang Trinh er nå på vei for å være litt snill nå på nyåret. Han henter en av våre lyttere i Drøbak som skal på jobb.

Dang – Forside

Dang  :: Tid for jul

1. des. 2020 — Dang Trinh jobber som journalist i NRK. Der har han jobbet som programleder både i Ekko i P2 og Supernytt i NRK Super.

Dang Trinh, journalist i NRK.

Programleder Dang Trinh i NRK Supernytt. (Skjermdump fra …

Programleder Dang Trinh i NRK Supernytt. (Skjermdump fra Nrk.no) – Med Israel for fred (MIFF)

Gavekonto 78770654539. Kontingentkonto 12040444791. Vipps gaver 39881. © 2022 Med Israel for fred. 0. Your Cart. Du har ingen produkter i handlekurven.

Hva sier stemmen din om deg? – Sentrum Logopedi

Hva sier stemmen din om deg? — Sentrum Logopedi

7. apr. 2022 — Jeg hadde gleden av å bli intervjuet av reporter Dang Trinh i EKKO, NRK. Han jobbet med en sak om hvordan lyttere kan oppleve folk med lyse …

Supernytt – Wikipedia

Supernytt er et nyhetsprogram for barn som har gått på NRK Super siden 2010. Målgruppen til Supernytt er barn i alderen 8 til 12 år.

Hva sier stemmen din om deg? Ekko – Apple Podcasts

NRK Nyheters Bahare Viken har tvilt på seg selv på grunn av stemmen sin. Hva har det å si hvordan stemmen din høres ut? Av: Dang Trinh.

Keywords: dang trinh nrk