Historie vg 2

Historie vg 2 og 3: Kapitler

Velkommen til Historie Vg2-3. Ettbindsutgaven! Historie for videregående skole. Omslag Historie vg 2-3 Klikk på «Velg kapittel», og du er i gang!

Historie Vg2 og Vg3 – Cappelen Damm Undervisning

Tittel

Historie vg2, vg3 og påbygging (LK20). Alle tiders historie har lærebøker og digitale ressurser til alle kursene i historie i videregående skole.

Historie (HIS01‑03) Kompetansemål og vurdering – Udir

Historie Vg2 og Vg3 | Cappelen Damm Undervisning

Historie Vg2-3, er ettbindsutgaven for begge årene og oppdatert i 2013. Læreverket finnes også i to bind – ett til hvert årstrinn og en egen utgave til …

Historie Vg2-3, er ettbindsutgaven for begge årene og oppdatert i 2013. Læreverket finnes også i to bind – ett til hvert årstrinn og en egen utgave til påbyggingskurset.

Perspektiver – Læreverk i historie for VGS | Gyldendal

Kompetansemål etter vg2 – Læreplan i historie – fellesfag i studieforberedende utdanningsprogram (HIS01-03)

Elevane utviklar og viser kompetanse i historie på vg2 når dei bruker historiefaglege metodar i kombinasjon med kunnskapar om fortida, og når dei stiller …

Historie Vg2–3 (utdrag) by Cappelen Damm – Issuu

Perspektiver er et læreverk i historie for Vg2/Vg3 og påbygging som kombinerer god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring.

Alle tiders historie Vg2–3 (2020) – BrettBoka

Historie Vg2–3 (utdrag) by Cappelen Damm – Issuu

21. apr. 2017 — Read Historie Vg2–3 (utdrag) by Cappelen Damm on Issuu and browse thousands of other publications on our platform. Start here!

Read Historie Vg2–3 (utdrag) by Cappelen Damm on Issuu and browse thousands of other publications on our platform. Start here!

Læreplan for historie | Videregående opplæring – Vilbli.no

BrettBoka

Læreverket er dekker alle læreplanmålene i fagfornyelsen for historie på vg2 og vg3 i videregående skole. Innholdsfortegnelse. Velkommen. 3. Innhold. 4.

Historie vg2-3. 9788202396992. Innbundet – 2013 – Akademika

Læreplan for historie | Videregående opplæring – vilbli.no

Fylkeskommunen avgjør om privatister skal få forberedelsedel ved lokalt gitt eksamen. Historie (Vg2). Timer 56. Trinn Vg2. Skoler som tilbyr historie.

Læreplan for historie, Formål, Grunnleggende ferdigheter

Historie vg2-3. 9788202396992. Innbundet – 2013 | Akademika.no

Oppdatert utgave av Historie Vg2 og Vg3 i ett bind. Ettbindsutgaven bygger på Historie Vg2 fra 2007 og Historie Vg3 fra 2008. Forfatterne har lang erfaring …

Oppdatert utgave av Historie Vg2 og Vg3 i ett bind. Ettbindsutgaven bygger på Historie Vg2 fra 2007 og Historie Vg3 fra 2008. Forfatterne har lang erfaring fra klasserommet og legger vekt på at god struktur er nødvendig for å formidle en omfattende stoffmengde. Bokas nettsted inneholder kilder og pedagogiske opplegg som sikrer variasjon og fordypning. Til sammen dekker boka og nettstedet både kunnskapsmålene og ferdighetsmålene i læreplanen. Oppdatert i ettbindsutgaven Ettbindsutgaven er oppdatert i forhold til de siste årenes utvikling både i verdenssamfunnet og i Norge. Det er et tydelig skille mellom Vg2 og Vg3 i boka Kapitlene innledes med en oversikt over hvilke kunnskapsmål som dekkes av kapitlet Ferdighetsmålene dekkes av arbeidsoppgaver i boka og på nettstedet Denne utgaven er bedre tilpasset timetallet i både Vg2 og Vg3 Vg2 og Vg3 i ett bind gjør det lettere å se de lange linjene i historien I forhold til eksamen er det en fordel med en bok, fordi eksamensoppgavene kan omfatte stoff fra både Vg2 og Vg3 Gratis elevnettsted med lydbok Elevnettstedene til hvert utgave er gratis og uten pålogging. Alle tekstene er lest inn og kan lastes ned på nettstedene til hver enkelt utgave. Tekst og oppgaver synliggjør kunnskaps- og ferdighetsmålene i læreplanen. Der Nettstedet og arbeidsbøkene legger til rette for å fordype seg i enkeltemner og å variere arbeidet, og det bidrar til å øke elevenes historieforståelse og gjøre dem kjent med historisk metode og tenkemåte. Lærersider på elevnettstedet, gratis Forslag til årsplaner og undervisningsopplegg ligger åpent på nettstedene.

Keywords: historie vg 2, historie vg 3