Hortensia sol

Bugnende hortensia – Hageland

1. apr. 2022 — Hortensiaen skal stå lyst, ellers blir blomstene fort gule. Planten trives best i halvskyggen og med minst mulig direkte solskinn. Beskjæring av …

Slik lykkes du med vakre fargerike hortensia. Som stuehortensia inne eller bugnende og fargerik hekk i hagen som overvintrer.

Hortensia – fakta og råd om stell | Planteguide fra Plantasjen

Hortensia – fakta og råd om stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

30. apr. 2019 — – Syrinhortensia blomstrer på årets skudd, trives både i sol og halvskygge, og kan bli opp til tre meter høy! – Klatrehortensia trives best på …

Hortensiaen er en plante vi dyrker mye av i Norge, kanskje aller mest som inneplante men også som hageplante. En av grunnene til at denne prydplanten er så populær er kanskje at den finnes i nærmere 30 ulike varianter, så den tiltaler en stor bredde av folk med ulik smak og stil.

Hortensia – slik steller du den – Mester Grønn

Hortensia – slik steller du den

Hortensia er en blomst som kjennetegnes av overdådige og store blomsterklaser i en fargeskala fra hvit, lilla, rosa, og til himmelblå. Les alt om stell her.

Hortensia – slik får du den til å trives – Hageland.no

Hortensia er en vakker stueblomst med sine bugnende klaser. Vi lærer deg knepene som får en hortensia til å trives innendørs. Les artikkelen her.

Hortensia – Slik lykkes du med bugnende blomstring ute og inne

Slik steller og lykkes du med hortensia | Vi i Villa

Hortensia er en vakker blomst med sine overdådige blomsterklaser. Lær mer om hvordan du lykkes med hortensia. 

Slik lykkes du med hagehortensia | Felleskjøpet.no

Hagehortensiaen kan være en lunefull blomst, men med riktig pleie og vedlikehold vil den blomstre år etter år. Her får du Felleskjøpets beste tips til hagehortensiaen.

Stell av Hortensia-planter – Gartnerbutikken.no

Stell av Hortensia-planter | Blogg.gartnerbutikken.no

Hortensia (Hydrangea) tilhører Hortensiafamilien (Hydrangeaceae), tidligere Sildrefamilien (Saxifraga). Kun en av artene i denne familien er klatrende planter og resten er buskplanter. Felles for artene er at de stammer fra kjølige, tempererte strøk. Blomstene kan stå lenge, men planten tåler ikke å tørke ut. Ellers kan den leve lenge. De vanligste artene som dyrkes i…

Få en bugnende Hortensia med våre tips

Stell av Hortensia – Få en bugnende Hortensia med våre tips »

Vil du ha en frodig, bugnende hortensia, er riktig stell, vanning og vedlikehold avgjørende. Lykkes du med dette, kan hortensiaen leve i mange, mange år »

Hvordan få en hortensia til å vare lenge? – Inspirasjon

Hvordan få en hortensia til å vare lenge?

Med sine bugnende blomsterklaser og vårlige fargetoner er hortensiaen manges favoritt. Vi viser deg hvordan du tar vare på den, med disse tipsene.

Keywords: hortensia sol