Hvordan gjøre nettstedet ditt mer profesjonelt

Et stort antall nettbaserte varehus foreslår for tiden alle typer forsendelsesmetoder. Det mest brukte nå til dags er levering til pakkebutikk, så du har mulighet til å hente bestillingen selv når det passer deg. Metoden er derfor svært fleksibel, og også den mest prisbevisste fraktformen.

Du bør også vurdere fordeler og ulemper ved å bestille levering hjem til deg eller til adressen der du jobber. Metoden er noen ganger litt mer kostbar, men også veldig smart. Den rimeligste typen frakt vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, noe som imidlertid er betinget av at du bor i nærheten av e-butikkens fungerende lager.

Forsendelsesperioden kan være svært avgjørende om vi skal bruke produktene umiddelbart, og det er derfor selvsagt lurt å studere estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke nettselskaper tilbyr levering på bare én virkedag for de fleste produkter, men ikke glem at dette krever at bestillingen fullføres før et bestemt tidspunkt, med tanke på at de trygt kan ha pakken sendes før logistikkpersonalet drar hjem.

Inntil flere nettbutikker tilbyr gratis frakt, men vanligvis bare når du handler for en bestemt pris. I tillegg må du velge det billigste alternativet for frakt, som i mange tilfeller – uansett om du er i nærheten av Aarhus, Grenaa eller Faaborg – er å få pakken levert til en pakkebutikk.

Den billigste leveringsmodellen

Det har vist seg å være veldig uproblematisk for vanlige dødelige å finne de laveste prisene fra flere nettselskaper og dermed har mange e-bedrifter ikke vært i stand til å motstå ved å presse prisnivået på varene – for gutter og jenter, og i tillegg også for kvinner og menn – betraktelig, og til og med noen ganger gi gratis levering.

Derfor kan det fortsatt være lønnsomt å prøve flere nettselskaper etter tilbud før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få den billigste prisen.

Man må tross alt ikke glemme at i tilfelle en nettbutikk tilbyr best i test-varer til salgs for en salgspris som virker mystisk rimelig, bør dette noen ganger være en indikator på en uautentisk e- butikk. Heldigvis er kortbestillinger omfattet av en ordning som garanterer deg som kjøper mot falske nettlager.

Vi foreslår vanligvis transaksjoner med kort eller betalinger med mobiltelefon. Som en annen løsning kunne du benytte deg av en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du har tenkt å betale pengene over en lengre periode.

Før noen handler i en nettforhandler, kan du tross alt granske nettbutikkens regler, men dette er vanligvis lite interessant.

Alternativet kan derfor være å merke seg om nettbutikken er medlem av e-merket, fordi dette kan være en indikasjon på at nettbutikken oppfyller gjeldende danske regler, i tillegg til at nettbutikken blir jevnlig inspisert av eksperter som er kjent med gjeldende regelverk. Dette er en god sjanse til å få hjelp dersom du opplever problemer med bestillingen din.

Det er også bra at kjøperen er klar over de viktigste vedtektene som kan ha innvirkning på transaksjonen, for eksempel bytteretten garantert av nettbedriften. I den forbindelse er det også aktuelt at du permanent oppbevarer ordrekvitteringen din, slik at du til enhver tid kan vitne om din bestilling, uansett om du er ute etter en vare til jente eller gutt.

Levering til hjemmeadressen eller til jobben din

Trustpilot resulterer i ganske solide snarveier for å lære mer om en stor del av dagens forbrukeres refleksjoner og derfor anbefales det at du tar en se nærmere på internettselskapets rangeringer før du kjøper.

Facebook gir deg lignende virkelig troverdige muligheter til å få et inntrykk av internettbedriftens kundetilfredshet. I tillegg finnes det en rekke internettselskaper hvor folk kan gi en kritikk av bestillingsprosessen, som også bør utnyttes for å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har et fast samarbeid med noen forskjellige nettforhandlere siden vi introduserer produktene deres, og tjener provisjon dersom en av besøkende på siden vår bestiller.