Lønn nrk

Antall ansatte med topplønn i NRK øker: Nå tjener … – Medier24

Antall ansatte med topplønn i NRK øker: Nå tjener 137 ansatte over én million kroner

1. nov. 2022 — I oversikten over lønn er ikke overtid og tillegg medberegnet. NRK finansieres med 6,1 milliarder kroner over statsbudsjettet.

På listen over de ti best betalte i NRK, finner man tre kvinner og syv menn.

Stadig flere i NRK tjener over én million – Nettavisen

NRK | Stadig flere i NRK tjener over én million

24. aug. 2021 — Gjennomsnittslønnen til de 111 ansatte med over en million i lønn ligger på 1.238.225. Her er et utdrag av listen: Thor Gjermund Eriksen, …

Totalt har NRK 3288 ansatte i fulltidsstilling.

Offentliggjort: Disse tjener mest i NRK – Nettavisen

NRK, Thor Gjermund Eriksen | Offentliggjort: Disse tjener mest i NRK

4. nov. 2022 — NRK-ansatte med millionlønn øker. En av statskanalens best betalte journalister er «Debatten»-programleder Fredrik Solvang.

Det er nær 20 flere ansatte enn for to år siden som har krysset milliongrensen.

Disse tjener best i NRK – Dagbladet

Disse tjener best i NRK

25. aug. 2021 — I 2017 var det 73 ansatte som hevet millionlønn i NRK. I 2019 gikk antallet opp til 99. Og i år er det altså 111 lønns-millionærer i NRK.

NRK-ansatte med millionlønn øker. En av statskanalens best betalte journalister er «Debatten»-programleder Fredrik Solvang.

Lønn, NRK | Lønnsfest i NRK – Nordnorsk debatt

Lønn, NRK | Lønnsfest i NRK

Journalistavtalen, som regulerer de fleste lønns- og arbeidsforholdene. Denne avtalen kalles også for overenskomstens del B og er inngått mellom NJ/NRKJ og NRK.

Den stadige økningen av lønns-millionærer i statlige virksomheter er en vedvarende hodepine for regjeringen. Nå viser det seg at lønnsfesten blant ledere fortsetter i NRK også.

Journalistavtalen for NRK – Norsk Journalistlag

Anmeldelser fra ansatte hos NRK om Lønn og fordeler. … Elsket virkelig å jobbe i Nrk, for Handlingens menn. Jobbet med så mange fantastiske mennesker, …

Anmeldelser om Lønn og fordeler fra ansatte hos NRK – Indeed

22. des. 2022 — Nå gir likestillingsdepartementet 2 millioner kroner til arbeid for likelønn. To kolleger, en kvinne og en mann, sitter sammen og jobber foran …

Er lei av å høre «i akkurat dette tilfellet er det helt riktig … – NRK

6. des. 2022 — STOR STUDIE: Ny, omfattende forskning viser at ulik lønn for likt arbeid utgjør en vesentlig del av lønnsforskjellene mellom kvinner og menn …

Ulik lønn for likt arbeid er mye vanligere enn antatt – NRK

for 4 døgn siden — … ansatte i helsesektoren foran lærerne. Viken advarer om at det kan bli vanskelig å rekruttere lærere dersom lønna ikke blir bedre.

Viken-politikere vil gi lærerne mer i lønn – NRK

Keywords: lønn nrk, nrk lønn