Nrk kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg – Mellom oss – NRK Radio

Silje Nordnes vil finne ut hva som skjer i hodet og kroppen når man har kjærlighetssorg. Hvorfor gjør det så vondt og hva med troen på kjærligheten?

Mellom oss – Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg (1:5): Det er slutt – Mellom oss – NRK Radio

Kjærlighetssorg (1:5): Det er slutt – Mellom oss – NRK Radio

18. mai 2022 — Julie blir dumpa og mister sin beste venn. Hvorfor gjør det vondt i brystet, og hvorfor sies det at man kan dø av kjærlighetssorg?

Julie blir dumpa og mister sin beste venn. Hvorfor gjør det vondt i brystet, og hvorfor sies det at man kan dø av kjærlighetssorg?

Den største hjertesorgen – Norge – NRK

13. nov. 2021 — Dette er historien om hvordan kjærlighetssorgen er verst når man er ung. Og om hvordan man kan komme seg gjennom alle dens faser.

Ny podkast med Silje Nordnes om kjærlighetssorg – NRK

11. mai 2022 — I podkasten «Kjærlighetssorg» vil Silje finne ut hva kjærlighetssorg er, hva som skjer i kroppen og i hodet, og hvorfor det gjør så fryktelig …

82. Kjærlighetssorg – Psykologen – NRK Radio

Folk reagerer ulikt på kjærlighetssorg. Noen flykter i rus/andre partnere, andre ramler sammen og noen slåss for kjærligheten Reporter: Ingvill Bjorland …

Folk reagerer ulikt på kjærlighetssorg. Noen flykter i rus/andre partnere, andre ramler sammen og noen slåss for kjærlighetenReporter: Ingvill BjorlandEgon Hagen har jobbet som både klinisk psykolog og nevropsykolog i spesialisthelsetjenesten og privat praksis. Han har vært forsker ved IRIS i Stavanger og ansvarlig for FOU-oppdrag både i oljesektoren og kommunal/fylkeskommunal sektor. Han har også drevet konsulentvirksomhet innen ledelse og organisasjon, og har i mange år vært studentpsykolog ved UIB og UIS.

Oda (22) hadde kjærlighetssorg i tre år: – Jeg har mista troa

p3.no » Oda (22) hadde kjærlighetssorg i tre år: – Jeg har mista troa

4. aug. 2022 — Hun er psykologspesialist og med som ekspert i NRK-podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærlighetssorgen kan for eksempel vedvare hvis man ikke …

Etter at Oda Rikheim (22) gjorde det slutt med sin første kjærlighet, klarte hun ikke å komme seg videre.

Silje Nordnes med ny podkast om kjærlighetssorg | NRK

11. mai 2022 — Podkasten har premiere i appen NRK Radio onsdag 18. mai. Kjærlighetssorg i flere perspektiver. I podkasten møter Silje tre personer, Julie (26), …

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg».

Mellom oss: Ny serie: Kjærlighetssorg on Apple Podcasts

I podkasten Kjærlighetssorg vil Silje Nordnes finne ut hva kjærlighetssorg er og … Ny serie: Kjærlighetssorg Mellom oss … Hør episoden i appen NRK Radio.

Silje Nordnes (37) om kjærlighetssorgen: – Jeg gråt på Teams

25. mai 2022 — GOD MORGEN NORGE (TV 2): Da NRK-programlederen gikk gjennom et brutalt brudd i 2020, ble tilværelsen mørk. Nå vil hun hjelpe andre med å få …

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Da NRK-programlederen gikk gjennom et brutalt brudd i 2020, ble tilværelsen mørk. Nå vil hun hjelpe andre med å få troen på kjærligheten igjen.

Keywords: nrk kjærlighetssorg