Opplev Jysk Arendal: Åpningstider, Butikker og Mer på Harebakken Senter

Harebakken Senter er et populært handleområde i Arendal, og blant de mange butikkene og kjedene som finnes der, er Jysk Arendal en av de mest kjente. I denne guiden vil vi utforske åpningstidene til Jysk Arendal, hva slags butikker du finner på Harebakken Senter og mer informasjon om dette flotte shoppingområdet.

Jysk Arendal åpningstider

Hos Jysk Arendal på Harebakken Senter har du mange muligheter til å handle. Butikken har generøse åpningstider som gjør det praktisk å besøke dem når det passer deg best. Her er de gjeldende åpningstidene for Jysk Arendal:

 • Mandag: 10:00 – 20:00
 • Tirsdag: 10:00 – 20:00
 • Onsdag: 10:00 – 20:00
 • Torsdag: 10:00 – 20:00
 • Fredag: 10:00 – 20:00
 • Lørdag: 10:00 – 18:00

Disse åpningstidene gjelder vanligvis, men det kan være lurt å dobbeltsjekke åpningstidene på nettstedet til Harebakken Senter eller kontakte Jysk Arendal direkte for å være sikker på at du har de riktige tidene.

Butikker på Harebakken Senter

Harebakken Senter har et bredt utvalg av butikker som dekker mange ulike behov og interesser. Uansett hva du leter etter, vil du sannsynligvis finne det på dette senteret. Her er noen av butikkene du kan utforske på Harebakken Senter:

 1. Jysk Arendal
 2. Rema 1000
 3. Bohus Harebakken
 4. Menu Harebakken
 5. G-Sport Harebakken
 6. Apotek 1 Harebakken

Dette er bare et lite utvalg av butikkene på Harebakken Senter. Det er mange flere å oppdage og utforske når du besøker dette handleområdet i Arendal.

Mer Informasjon om Harebakken Senter

Harebakken Senter er mer enn bare et kjøpesenter. Det er et sted hvor du kan nyte en koselig shoppingopplevelse, ta en pause fra shoppingen for å spise på en av restaurantene eller kafeene, eller utforske andre tjenester som tilbys på senteret.

Harebakken Senter har også gode parkeringsmuligheter, så du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal parkere når du besøker senteret.

“Harebakken Senter er et ideelt sted å tilbringe en dag med familien eller venner. Enten du er på jakt etter gode tilbud eller bare ønsker å nyte en avslappende dag, vil du finne alt du trenger her.”

Uansett om du er på utkikk etter klær, møbler, dagligvarer eller husholdningsvarer, er Harebakken Senter et flott sted å handle. Ta deg tid til å besøke Jysk Arendal og de mange andre butikkene på senteret, og opplev alt som dette shoppingområdet har å tilby.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er JYSK Arendal?

JYSK Arendal er en butikk som tilbyr et bredt utvalg av møbler, sengetøy, interiør og hageutstyr til konkurransedyktige priser.§

Hvor er JYSK Arendal lokalisert?

JYSK Arendal ligger på Harebakken, i nærheten av Arendal sentrum.§

Hva er åpningstidene til JYSK Arendal?

Åpningstidene til JYSK Arendal kan variere, men vanligvis er de åpne fra mandag til lørdag.§

Hva er Harebakken Senter?

Harebakken Senter er et kjøpesenter i Arendal, som huser flere forskjellige butikker og spisesteder, inkludert JYSK.§

Hvilke butikker finnes på Harebakken Senter?

På Harebakken Senter finner du et bredt utvalg av butikker, inkludert JYSK, butikker for klær, sko, elektronikk og dagligvarer.§

Hva er åpningstidene til Harebakken Senter?

Åpningstidene til Harebakken Senter varierer, men som regel er de åpne fra mandag til lørdag, med noen butikker åpne på søndager også.§

Hvilken type produkter finner jeg hos JYSK?

Hos JYSK finner du alt fra møbler som senger, sofaer og bord, til sengetøy, gardiner, tepper og hageutstyr.§

Hvorfor velge JYSK?

JYSK har et godt rykte for å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser. De har også et bredt utvalg, slik at du kan finne alt du trenger til hjemmet ditt.§

Er det parkering tilgjengelig på Harebakken Senter?

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig på Harebakken Senter.§

Har JYSK en nettbutikk?

Ja, JYSK har en nettbutikk hvor du kan handle alle deres produkter online.§

Artiklen Opplev Jysk Arendal: Åpningstider, Butikker og Mer på Harebakken Senter har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 9 anmeldelser