Oslo lampe finn

Oslo wood lampe | FINN torget

25. jan. 2023 — Selger Oslo lampen vår rimelig da mannen har sett seg lei av den. Den fungerer utmerket, men lampen gikk i gulvet før sommeren slik at …

Eldre modell av Oslo wood lampen. Kjøpt i 2015. Dimmer er byttet i år. Pæresokkel bør byttes, dvs, lampen fungerer men skjermen kan kun vris en vei pga dette. Det er også noen riper inni skjermen (se bilder). Ikke merkbart på utsiden. Prisen på lampa er satt med tanke på disse manglene. Må hentes på Lyngseidet.

Oslo Wood lampe – Torget – Finn.no

Oslo Wood lampe | FINN torget

24. jan. 2022 — Gir veldig godt lys og fint skyggespill. Dessverre har vi ikke plass til den lenger. ——— Oslo Wood er en av Northerns mest populære gulvlamper.

Selger Oslo lampen vår rimelig da mannen har sett seg lei av den. Den fungerer utmerket, men lampen gikk i gulvet før sommeren slik at sokkelen mistet festet til skjermen. Så den står ikke lenger av seg selv. Vi er ikke så handy så vi bare teipet den. Det syns ikke så godt når den er på. Ellers har skjermen et liten skade, men det er heller ikke så synlig.Kanskje du kan klare å fikse denne?Kam sende flere bilder av denne med lyset på også om ønskelig ☺️

Oslo Wood lampe | FINN torget – Finn.no

Oslo Wood lampe | FINN torget

31. jan. 2023 — Selger en Oslo Wood lampe. Selger kun «foten», uten lampeskjerm. Det sorte støpselet er løst ifra selve lampen. Se bildet.

Nydelig Northern Oslo Wood Lampe, svart skjerm og ben i mørk krom. Gir veldig godt lys og fint skyggespill. Dessverre har vi ikke plass til den lenger.———Oslo Wood er en av Northerns mest populære gulvlamper. Lampen er elegant og stilren, den har et karakteristisk utseende og skaper et vakkert skinn i rommet.

Oslo Wood lampe sort | FINN torget – Finn.no

Oslo Wood lampe sort | FINN torget

16. aug. 2022 — Oslo Wood gulvlampe stativ. Beskrivelse av varen. Pent brukt, selges da vi ønsker å kjøpe ny. Farge:hvit. Lampeskjerm følger ikke med …

Selger en Oslo lampe fra Northern Oslo Wood, så god som ny. Den har svart understell og svart lampeskjerm.Kan dimmes. Følger med dimmbar lyspære.

Oslo wood lampeskjerm | FINN torget

11. jan. 2023 — Helt ny Oslo Wood gulvlampe fra Northern. Beskrivelse av varen. Fremdeles i eske. Kjøpt til hytte, men vi har valgt en annen lampe i stedet for.

Oslo Wood – Nydelig lysblå/grå lampeskjerm uten innmat/stativ selges kr 200.

Oslo lampe selges! | FINN torget

Oslo-lampe selges! Veldig fin stand – selges pga flytting. Kan hentes i sentrum eller sendes mot at kjøper betaler frakt

Oslo wood lampe | FINN torget – Finn.no

Oslo wood lampe | FINN torget

Kjøpt ny i 2019. Oslo Wood er en hyggespreder av beste karakter. Oslo Wood Svart/Svart skaper stemning og sprer god stil. Det er en trendy gulvlampe med en stabil trefot og en skjerm som kan lyse i flere retninger. .Selve skjermen på Oslo Wood Svart/Svart kretser rundt et oppheng festet til toppen av kroppen, og det gir muligheten til å styre lyset i alle retninger. Stoffet på skjermen styrer lyset opp, men stråler også et behagelig diffust lys ut i selve rommet. .Spurt om opprinnelsen til lampen forteller designeren om hvordan byens lys filtreres gjennom trærne rundt sentrum. Det var disse minnene om ”urban light” som skapte grunnideen til Oslo Wood. Lys myknet av skygger, med den varme gløden fra byens lys på en mørk vinternatt, hvor himmelen mykt opplyses oppover gjennom trærnes grener.

Oslo Wood lampe uten skjerm – FINN.no

Oslo Wood gulvlampe stativ | FINN torget

Pent brukt, selges da vi ønsker å kjøpe ny. Farge:hvit. Lampeskjerm følger ikke med. Kan sende flere bilder dersom det er ønskelig. Kan leveres i Oslo etter avtale.

Helt ny Oslo Wood gulvlampe fra Northern – FINN.no

Helt ny Oslo Wood gulvlampe fra Northern | FINN torget

Fremdeles i eske. Kjøpt til hytte, men vi har valgt en annen lampe i stedet for. Selger derfor denne videre. Gull bein, blågrønn lampeskjerm. Selges bare samlet.

Keywords: oslo lampe finn