Skatteetaten skattemelding

Skattemelding (selvangivelse) – Skatteetaten

I mars/april hvert år får alle som mottar lønn, pensjon eller uføretrygd en skattemelding. Det er en oversikt over dine inntekter, fradrag, formue og gjeld.

Se, endre eller levere skattemeldingen – Skatteetaten

Hvis du oppdager feil eller har mottatt nye eller forsinkede opplysninger, kan du fortsatt se, endre og levere skattemeldingen. Logg inn, sjekk og lever …

Se skatteoppgjøret ditt – Skatteetaten

Se sammenhengen mellom skattekort, skattemelding og skatteoppgjør, og hva du skal gjøre i løpet av året for å få riktig skatt. Play Vimeo.

Alle får ny skattemelding – Skatteetaten

Alle får ny skattemelding. Alle lønnsmottakere og pensjonister får nå den nye skattemeldingen. Den ligger på skatteetaten.no, og ser omtrent slik ut:.

Min side – Skatteetaten

… skattemelding og skatteoppgjør; kontonummeret du har registrert hos oss; innboksen din med faktura, melding og brev fra Skatteetaten og Folkeregisteret.

Skatteetaten: Person

Person – Skatteetaten

Skatt. Skattekort, frikort, forskuddsskatt, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister. Tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt.

Om skattemeldingen – Skatteetaten

Du har selv ansvar for at opplysningene stemmer. Husk å sende inn nye opplysninger. Fristen for å levere skattemeldingen er 30. april. Dersom alt stemmer og du …

Skattemelding for næringsdrivende – Skatteetaten

Fristen for å levere skattemeldingen for næringsdrivende er 31. mai hvert år. Det er forskjell på å levere skattemelding for et enkeltpersonforetak og et …

Datoer og frister for person – Skatteetaten

Mellom 14.03. og 31.03. er alle skattemeldinger (selvangivelsen) for formues- og inntektsskatt – lønnstakere og pensjonister, sendt ut. April 2023. 30 APR.

Keywords: skatteetaten skattemelding, skatteetaten skattemelding 2022, skatteetaten selvangivelse 2022, skatteetaten skattemelding 2021, skatteetaten tax return