Slik kan du som leder gjøre noe bra for din bedrift

Mange online varehus tilbyr heldigvis et bredt utvalg av fraktalternativer. Det vanligste i disse dager er innsamlingssteder hvor du selv kan hente de nyinnkjøpte produktene på et tidspunkt du selv velger. Fraktalternativet er derfor svært smertefritt, og i mange tilfeller også den billigste leveringsmetoden.

Du bør tenke på samme måte om å velge levering hjem til deg eller til din jobbadresse. Alternativet er ofte et hakk dyrere, men også ekstremt enkelt. Den billigste leveringsløsningen er unektelig å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du befinner deg i kort avstand fra nettbutikkens lager.

Leveringshastigheten er selvsagt svært avgjørende når du skal ta dine nye produkter i bruk umiddelbart, og derfor er det hensiktsmessig å sjekke estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker lover 1-dags levering på en rekke av deres varenumre, noe som imidlertid krever at bestillingen gjennomføres før et fastsatt tidspunkt, tatt i betraktning at de mest sannsynlig vil kunne få de nye varene sendes før lagerpersonalet har fri.

Noen få internettbutikker tilbyr gratis levering, men for det meste forutsettes det at du handler for en fast sum. Alternativt kan du ta den billigste typen levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du bor i Horsens, Ringsted eller Bramming – vil være å få utleveringsselskapet til å bringe varene til en pakkebutikk.

Sjekk om nettbutikken er knyttet til e-merket

I dag er det eksepsjonelt enkelt for vanlige folk å finne de laveste prisene i flere butikker på nettet og med det motivet er det mange utsalgssteder på nettet har blitt tvunget til å redusere utsalgsprisene på mange av sine varer – for juniorer, og samtidig for voksne – ganske mye, og til og med noen ganger lover gratis frakt.

Derfor kan det fortsatt være lønnsomt å studere enkelte nettlager for rabattkoder før du handler, slik at du kan være sikker på å få den beste prisen.

Vi slår generelt et slag for kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som en annen løsning bør du bruke en løsning fra for eksempel ViaBill, dersom du foretrekker å dekke pengene over lengre tid.

Før folk bestiller i en nettbutikk, kan de ideelt sett lese e-butikkens handelsbetingelser, men dette er bare en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ er å se nærmere på om internettselskapet er verifisert av e-merket, som skal være en indikasjon på at internettselskapet overholder de offisielle reglene, samt at e -shop blir jevnlig evaluert av spesialister som har mye kunnskap om vedtektene på området. Du får også en snarvei for å få assistanse når du opplever vanskeligheter i forbindelse med handelen din.

Flere internettselskaper garanterer levering uten betaling

Trustpilot gir flere gode snarveier for å se nærmere på vurderingene til en stor gruppe tidligere kunder og av den grunn anbefaler vi at du utforsker internettselskapets anmeldelser før kjøpet.

Facebook tilbyr deg også ganske pålitelige snarveier for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. I tillegg sees en rekke internettselskaper som gjør det mulig å formulere en gjennomgang av deres kjøpsopplevelse, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Data vedrørende varer og internettselskaper vedlikeholdes nå og da, men det tas ikke ansvar for endringer som er realisert etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.