Tv2 wenches kjøttkaker
Kjøttkaker med stuet kål og tyttebær – TV2
Kjøttkaker med stuet kål og tyttebær
18. okt. 2015 — Fredag: Kjøttkaker i brun saus servert med kålstuing -uten melk, egg, gluten og løk! · 2 ½ ss margarin uten melk · 3 ss toro lys melblanding · ca 5 …
Kjøttkaker med kålstuing, rørte tyttebær, brun saus og poteter er en av de mest klassiske norske rettene som finnes.
God morgen Norge- Wenches ukesmeny – TV2
God morgen Norge- Wenches ukesmeny
«Bestemors «middag « Kjøttkaker og stuet kål og tilslørte God morgen Norge gutter og piker laget på 1-2-3 . Bestemors kjøttkake middag : 500 g kjøttdeig
Lurer du på hva du skal spise denne uken? La deg inspirere av TV-kokk Wenche Andersens oppskrifter!
Wenches kjøkken – «Bestemors «middag « Kjøttkaker og…
3076 Likes, 53 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Denne oppskriften legges ut på nytt , pga teknisk feil ! Kjøttkaker og stuet kål.
Oppskrift på Wenches Kjøttkaker – Aperitif.no
13. sep. 2022 — For ikke lenge etter ringte de fra TV2. De skulle lage et nytt program, God morgen Norge, og lurte på om hun kunne tenke seg å være kokk der …
Denne oppskriften legges ut på nytt , pga teknisk feil – Instagram
Wenches kjøkken on Instagram: “Denne oppskriften legges ut på nytt , pga teknisk feil ! Kjøttkaker og stuet kål.Samarbeide Mills 500 g kjøttdeig ( kald fra kjøleskapet) 1 1/2 ts salt1/4 ts pepper¼ ts malt ingefær1/4 ts malt muskat2 1/2 ss potetmelca 2 dl kald melk eller vannmargarin til steking5-6 dl kraft/ buljong til å trekke kjøttkakene iBrun saus:2 ½ ss margarin2 ss hvetemelca 5 dl kraft fra kjøttkakene salt, pepperTips: valgfri smakstilsetting – 1 brunet løk i båter, 1-2 ss solbærsaft eller rørte tyttebær, 2-3 ss rømme/ fløte eller 2-3 skiver geitostKjøttdeig og melk/ vann bør være kalde forbest resultat.Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Tilsett krydder og potetmel og spe med melk eller vann i små porsjoner. Arbeid væsken heltinn i deigen før neste speeing. Form farsen til runde kaker og stek i margarin i varm stekepanne. Legg kjøttkakene over i en gryte med vann/kraft og la dem trekke i 15-20 min.Brun margarin og hvetemel i en gryte/ kasserolle ved middels varme, rør hele tiden.Spe med kokende kraft (fra kjøttkakene) til sausen får passe tykkelse. La sausen trekke 8-10 min. Smak til med salt og pepper og ønsket smakstilsetning. Server med kokte poteter , kålstuing og rørte tyttebær.Kålstuing:Ca ½ kg hodekål (hvitkål)Vann + salt til kokingHvit saus:1 ss margarin2 ss hvetemel3 dl melksalt, muskatnøttRens og skjær kål i ca 1 ½ cm treninger/bite og kok møre i lettsaltet vann i 15-20 min. Hell av kokevannet. Lag hvit saus, smelt margarin og rør inn hvetemel, spe med melk. Kok opp og la trekke i 8-10 min. Smak til med salt og muskat og tilsett kålen.”
26. jan. 2023 — Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 … Wenche Andersen (68) kjenner vi som en del av den herlige gjengen i «God morgen Norge».
3,076 Likes, 53 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Denne oppskriften legges ut på nytt , pga teknisk feil ! Kjøttkaker og stuet kål.Samarbeide Mills 500 g kjøttdeig ( kald fra kjøleskapet) 1 1/2 ts salt1/4 ts pepper¼ ts malt ingefær1/4 ts malt muskat2 1/2 ss potetmelca 2 dl kald melk eller vannmargarin til steking5-6 dl kraft/ buljong til å trekke kjøttkakene iBrun saus:2 ½ ss margarin2 ss hvetemelca 5 dl kraft fra kjøttkakene salt, pepperTips: valgfri smakstilsetting – 1 brunet løk i båter, 1-2 ss solbærsaft eller rørte tyttebær, 2-3 ss rømme/ fløte eller 2-3 skiver geitostKjøttdeig og melk/ vann bør være kalde forbest resultat.Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Tilsett krydder og potetmel og spe med melk eller vann i små porsjoner. Arbeid væsken heltinn i deigen før neste speeing. Form farsen til runde kaker og stek i margarin i varm stekepanne. Legg kjøttkakene over i en gryte med vann/kraft og la dem trekke i 15-20 min.Brun margarin og hvetemel i en gryte/ kasserolle ved middels varme, rør hele tiden.Spe med kokende kraft (fra kjøttkakene) til sausen får passe tykkelse. La sausen trekke 8-10 min. Smak til med salt og pepper og ønsket smakstilsetning. Server med kokte poteter , kålstuing og rørte tyttebær.Kålstuing:Ca ½ kg hodekål (hvitkål)Vann + salt til kokingHvit saus:1 ss margarin2 ss hvetemel3 dl melksalt, muskatnøttRens og skjær kål i ca 1 ½ cm treninger/bite og kok møre i lettsaltet vann i 15-20 min. Hell av kokevannet. Lag hvit saus, smelt margarin og rør inn hvetemel, spe med melk. Kok opp og la trekke i 8-10 min. Smak til med salt og muskat og tilsett kålen.”
Kjøttkaker og stuet kål – Oppskrifter
Wenche Andersen: – Denne retten serverer hun aldri! – KK
Wenche Andersen: – Denne retten serverer hun aldri!
Wenche Andersen tror mange ville reagert om hun hadde servert en viss type mat på TV, hun forklarer hvorfor.
Wenche Andersen deler herlig bilde – som alle må få med seg
Wenche Andersen deler herlig bilde – som alle må få med seg: “Blir alltid…”
Wenche Andersen deler herlig bilde – som alle må få med seg: “Blir alltid…”.
Keywords: tv2 wenches kjøttkaker
