Vil du også spare penger på strøm?

Mange nettbutikker tilbyr i dag et hav av ulike løsninger for levering. En sikker vinner er å få den levert til et hentested, for på den måten kan du enkelt hente pakken når du vil. Fraktalternativet er veldig smidig, og til og med den billigste formen for frakt.

Du kan også foretrekke å få det levert hjem til deg eller til din arbeidsplass. Fraktformen viser seg ofte å være litt mindre rimelig, men også usedvanlig praktisk. Den enkleste metoden for levering er imidlertid å hente pakken selv, men den løsningen krever at du fysisk befinner deg i nærheten av nettbutikkens adresse.

Leveringshastigheten kan vise seg å være svært avgjørende når du skal bruke pakken raskt, så til det formål er det faktisk aktuelt at du ser nærmere på estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Flere internettselskaper tilbyr garanti på 1-dags frakt på flere varenumre, noe som krever at bestillingen er realisert før avtalt tid, slik at de kan garanteres å få varene av før de lageransatte gå hjem.

Noen få nettbutikker garanterer levering uten gebyr, men som regel forutsettes det at det bestilles for et visst beløp. I tillegg bør du velge den rimeligste fraktformen, som ofte – uansett om du er i nærheten av Fredericia, Brønderslev eller Brande – vil få bestillingen din levert til en pakkebutikk.

Merk om nettbutikken er e-merkegodkjent

Det er svært hensiktsmessig for forbrukere å søke etter priser fra ulike nettbutikker og med det motivet har mange nettbutikker blitt tvunget til betydelig redusere utsalgsprisene på en rekke av deres produkter – for jenter og gutter, og like for kvinner og menn – og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

Derfor kan det fortsatt være lønnsomt å analysere noen forskjellige nettbutikker for rabatter før du handler, slik at du er godt informert for å få den beste prisen.

Før noen handler i en nettbutikk bør de virkelig sette seg inn i innholdet i e-butikkens regler, men det er bare en tidkrevende oppgave.

Et enkelt alternativ er å sjekke om e-bedriften er knyttet til e-merket, fordi det skal være en garanti for at e-handelen følger de offisielle reglene, samt at nettbutikken er ofte inspisert av fagfolk som har kompetanse innenfor gjeldende forhold. I tillegg tilbys du sjansen til støtte når du har dilemmaer med bestillingen din.

Videre råder vi til at kjøper er nøye med de mest relevante lover som kan håndheves i forbindelse med bestillingen, for eksempel bytteretten butikken tilbyr. Derfor er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer bestillingsmailen din, slik at du kan bevise bestillingen din en gang til, uansett om du er ute etter et produkt til jente eller gutt.

Folk bestiller fra nettforhandlere

Trustpilot gir jevnlig utmerkede muligheter til å se nærmere på ulike tidligere forbrukeropplevelser og vi anbefaler derfor at du leser nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook genererer også fullt troverdige metoder for å få innsikt i nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg er det en rekke e-butikker hvor det er mulig å registrere en kritikk av deres kjøpsopplevelse, som like gjerne bør utnyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi har tette samarbeid med en gruppe nettselskaper når vi introduserer bedriftenes tilbud, og tar et gebyr når brukeren vi videresender gjør en bestilling.

Kunnskap om varer og e-selskaper oppdateres ofte, men vi påtar oss intet ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte den viste informasjonen.